A PET-PACK Ipari és Kereskedelmi Kft. sikeresen pályázott a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett VEKOP-1.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című felhíváson a „PET palackok nemzetközi piacra vitele” című pályázattal.

A Pet-Pack Kft. Magyarország egyik legnagyobb ásványvíz előállító cégcsoportja. A Balfi, a Visegrádi és a Pannon Aqua ásványvizek mellett gyártói és forgalmazói a Deit üdítőitaloknak, ill. Suprise drinks gyereküdítőknek is. Két legnagyobb brandunknek , a Balfinak és a Visegrádinak több hónapos munka után idén megszületett az új arculata. A Balfi esetében az új címke mellett a palack színe halványzöld lett, ami frissességet sugall. Ez főleg a mentes víznél szembetűnő, ahol a kék palackot cseréltük le. Emellett az átlátszóról, áttértünk a nyomott zsugorfóliára biztosítva ezzel, hogy már messziről is észlelhető legyen az új termék. Kommunikációnk során a magas ásványianyag tartalomra helyezzük a hangsúlyt (1869 mg/l).

Az 1300 méter mélységből származó Visegrádi is hazánk legmagasabb ásványianyag-tartalmú, minőségi ásványvizei közé tartozik. Oldott ásványianyag-tartalma 1.192 mg/l. Erre utal a Visegrádi új „gyémántpalackja” is, amely az ásványi-kristályos szerkezetet szimbolizálja. A nemzeti színű zászlóval kiegészült, megújult logó, a karcsú, kézre álló palack, a letisztult forma, az élénk színek, a hazai ásványvíz piacon egyedi külsőt kölcsönöznek a Visegrádi ásványvíznek.

Cégünk vállalta, hogy a megvalósítási időszak végére kialakítja a vállalaton belüli, a külkereskedelmi tevékenységért felelős, teljes munkakörben foglalkoztatott alkalmazott munkakörét és biztosítja annak betöltését, továbbá az éves statisztikai létszámának értékét nem csökkenti a bázislétszám alá a fenntartási időszak végéig.

A projekt alkalmával tervezett exporttevékenységet támogató feladatok valósultak meg. Részt vettünk egy nemzetközi vásáron a csehországi MSV Brno 2019 Szakkiállításon, illetve egy külföldi árubemutatón (Treff Cluj 2019), ahol nagy sikerrel mutattuk be a cégünk által kínált lehetőségeket.

A megvalósítás során a következő marketingeszközök segítették a megjelenést:

Továbbá a projekt megvalósulását számos tanulmány, kutatás segítette:

Célunk, hogy termékeink hazai piaci pozícióját megőrizzük és a nemzetközi piacokat is sikeresen elérjük, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőség folyamatos biztosítására.

Elérhetőségek

Pet-Pack Ipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:

2120 Dunakeszi, Fő út 143/A

Tel.:

00 36 27 342 101

E-mail:

info@pet-pack.hu

Web: